Tuesday, December 23, 2014

Ketagih shopping online

Siapa suka shopping online angkat tangan?

Aku salah salah seorang daripadanya. Antara Online market yang pernah aku beli barang : -

  • Zalora 3 x
  • Lazada 1 x
  • Milkadeal 1 x
  • Groupon 1 x
  • Poplook 3x
Kadang-kadang shopping barang-barang secara online ni lebih murah. Dan x perlu bersesak-sesak kat shopping mall. Grocery pun I beli online you. Shopping online di Tesco dah 3x or 4x. So far sangat berpuas hati dengan servis Tesco. Zalora pun ok. Kalau tak puas hati boleh pulangkan without shipping charges.

Ni antara barang-barang yang berjaya ditangkap bulan ni. Murah kan? 

Sekian entry melepas rindu.hewhewhew

3 comments:

Love Razila said...

Saya pon suka shopping online. Hihihi kadang2 balance dalam account tu cepat naw surut =)

galaxie said...

btol3x...bahaya gak shopping online ni...

Noriza Rahman Momma Vogue said...

Bahaya ketagih shopping online ni..klik2 tengok2 akaun dah unsufficient..hihi