Thursday, July 12, 2012

Servis breastpump Spectra 3

Yeay Spectra3 breastpump sudah selamat tiba ke pangkuanku dan condition adalah baik. Risau jugak dengan keselamatan S3 ni sebab kena pos ke alamat seperti di bawah untuk servis. 

 Alamat lengkap dan nombor telefon untuk dihubungi.
 Inilah Spectra 3 milik saya yang dibeli di Modernmum RM388 tanpa diskaun ye kawan-kawan. Beli pada 19/9/2010 iaitu dua hari saya sebelum deliver my 1st baby. Masa tu mana la reti shopping online lagi. Mula-mula pakai single pump je then baru la bli breastshield kit di Baby Phoebe untuk buat double pumping. Harga RM63. Boleh refer sini.
 Pihak supplier siap tampal sticker "Jangan pusing terlalu ketat" sebagai amaran kepada pemilik breastpump.huhu
 Dulu masa guna untuk anak 1st, dia punya suction x berapa kuat. Puncanya adalah kerana susu telah memasuki ruang dalam breastpump dan gambar di atas adalah internal turbing asal dan ditukar dengan yang baru. See ada sisa-sisa susu disitu.
Kos servis adalah RM50 saja dan RM15 tu adalah untuk caj penghantaran. So total kos adalah RM80 termasuk kos hantar pun RM15 jugak.

Kesimpulannya, memang puas hati menggunakan Spectra 3 sebab memang ada wakil pengedar di Malaysia ni dan senang nak hantar servis. Setakat ni, memang setia dengan S3, kalau ada bajet lebey baru la sambar Freestyle x abeh2 berangan kan.xpe, berangan kan percuma.

1 comment:

Aqilah Idris said...

Hi

siapa ada masalah breast boleh cuba hantar breastpump ke e-mumshop.
macam-macam model pump di terima dan yang pastinya cepat siap.

siapa nak cuba ini link nya www.e-mumshop.com